Jutalékok

Jutalékok

  1. Firstcoin elhelyezése a klubban (PASSZÍV):

Firstcoin elhelyezése a klubban 183 napra, amelyért havi 2-8% bányászati (mining) jutalmat írnak jóvá. Starter csomag esetén ez nem érhető el, viszont a basic csomaggal már igen.

Vegyük példának a Networker csomagot, amelyet 600 $-nak megfelelő firstcoinért tudsz megvásárolni. Ehhez a csomaghoz havonta 3 % mining jutalom tartozik. Az ismertető írásakor 41.987 FRST-ért lehetett aktiválni a networker csomagot.

Ennek a közel 42 FRST-nak a 3 %-át minden hónapban megkapod jutalékként, ez 1.26 FRST/hó. Ezért a jutalékért cserébe nem kell a hálózatot építened, nem kell munkát belefektetned, hanem automatikusan jóváírásra kerülnek a havi jutalékok.

2. Bevétel az árfolyamnyereségből (PASSZÍV):

Ezt is egy példa levezetésével magyarázom el. Nyilván nem tudhatjuk, hogy a 183 nap leteltével mekkora lesz az árfolyam, de a szakértők kalkulációi, számításai az elmúlt egy évben is teljesültek, sőt, túl is szárnyalta az elvárásokat a Firstcoin.

2017 augusztusában 5 $ volt az árfolyam, ekkor azt mondták, hogy 2017. december végéig el fogja érni a 10-20 $-os árfolyamot. 2017. októberben már 17 $-t elérte.

2017 decemberében azt mutatták a kalkulációk, hogy 6 hónapon belül elérjük az 50 $-os árfolyamot. Vegyük ezt alapul, számoljunk ismét a networker csomaggal:

A számolás során a jutalékokat nem veszem figyelembe, koncentráljunk csak az árfolyamnyereségre. Tegyük fel az ismertető írásakor veszek egy networker csomagot ~ 42 FRST értékben, az ekkor érvényes árfolyam worldcoinindex.com alapján 14.3 $, tehát összesen 42 x 14.3 = 600 $. Ha teljesül a szakértők kalkulációja, akkor 183 nap lejáratával a FRST árfolyama 50 $ lesz. Így 42 x 50 = 2100 $. 1500 $-t kerestünk így 6 hónap (183 nap) alatt, és mindezért csak le kell kötnünk a Firstcoinjainkat a klubban 183 napra. A networker csomaghoz jár a 3 % mining jutalom is, ami még tovább növeli a profitunkat, a bináris jutalomra is jogosultak lehetünk, valamint a pool jutalék is elérhető már ezzel a csomaggal, az utóbbi két típust lentebb részletezem.

Figyelem! Az árfolyam nyereséget nem lehet pontosan kiszámolni, nem tudhatjuk biztosra az árfolyamnövekedés mértékét. A 2. pontban leírt példáért a honlap nem vállal felelősséget!

3. ATM network jutalék (PASSZÍV):

az ATM-ek forgalmából is jutalékot kapunk, ha a Business, Trader, Pro Trader, Pool, vagy VIP csomagunk van aktiválva.

4. ECO Sharing (PASSZÍV):

ha Firstcoin elfogadóhelyen vásárolsz, ezekből a tranzakciókból azok a klubtagok profitálnak, akik Business, Trader, Pro Trader, Pool, vagy VIP csomagot választottak.

5. Direct jutalom (AKTÍV):

ha meghívsz valakit a klubba, és a hálózaton belül magad alá helyezed (direkt partner), 10 % jutalékot kapsz az általa befizetett Firstcoinok után. Ez egyszeri jutalék, akkor kerül jóváírásra, amikor aktivál a klubban egy új csomagot. Pl. Ha a direkt parnered a klubbon belül vesz ~43 FRST értékben networker csomagot, akkor ebből 10 %, tehát 4.3 FRST direkt jutalék kerül jóváírásra az irodádban. A direkt jutalékokat a hónap közepén és végén számolja el a rendszer

6. Bináris jutalom (PASSZÍV): 

A bináris jutalom már a legkisebb, Starter csomaggal is elérhető. Ennek eléréséhez szükséged van 3 direkt partnerre. A hálózatodban (családfa szerű) úgy kell őket elhelyezned, hogy bal és jobb oldalra is kerüljön tag. Ha csak az egyik oldalt építed, nem kapod meg a bináris jutalmat.

Bal oldalra kell raknod 1 főt, jobb oldalra 2 főt, vagy fordítva.

Bináris jutalom mértéke függ a csomagod típusától:

Starter           5 %

Basic               8 %

Networker  10 %

Business       10 %

Trader           10 %

Protrader    10 %

Pool                10 %

VIP                  10 %

7. Pool jutalék (PASSZÍV):

5 % jutalékra vagy jogosult a cég teljes forgalmából, ehhez legalább 10 direkt partnerrel kell rendelkezned, nekik összesen 6000 $ értékben kell befektetniük.

Pool jutalékot nem csak pool csomag vásárlásával tudod igénybe venni, hanem Networker, Business, Trader, Protrader csomagokkal is.

8Matching jutalék (PASSZÍV):

25 %, 5 Generáció

A matching bónusz a parnereid direkt és bináris jutalma után jár. Pl. ha a fádban van legalább 3 pool tagod külön-külön lábon (tehát 1 a másik a lábon található a 3 közül), akkor jogosult vagy a matching bónuszra az első generációból.

Regisztrációs link: http://FIRSTCOIN.CLUB/AFFILIATE/108482

Regisztráció előtt mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben!!

firstcoinassistance@gmail.com